Lokkisaari, uutiset

Lokkisaari ry:lle vuoden 2011 Ekoteko -palkinto

Lempäälän kunnan kestävän kehityksen työryhmä on palkinnut Lokkisaari ry:n vuoden 2011 Ekoteko –palkinnolla. Palkinto on tunnustus työstä Lempäälän lintuvesien ja –kosteikkojen hyväksi.

Ekoteko-kunniakirja luovutettiin Lokkisaari ry:lle 15.12. Lempäälän kunnan teknisen toimen kokoushuoneessa.

Vuosikokous 2017

VUOSIKOKOUS 2017

Lokkisaari ry:n vuosikokous pidetään tiistaina 30.5.2017 klo 17.00
Paikka: Viskurintie 14 A 6, Lempäälä c/o Rainer Mäkelä

ESITYSLISTA
1. Kokouksen avaus
2. Kokouksen päätösvaltaisuus
3. Esityslistan hyväksyminen kokouksen työjärjestykseksi
4. Kokouksen järjestäytyminen
- valitaan kokouksen puheenjohtaja, sihteeri, pöytäkirjan tarkastajat ja ääntenlaskijat
5. Esitetään toimintakertomus ja tilinpäätös sekä tilintarkastajan kertomus vuodelta 2016
6. Vuoden 2016 tilinpäätöksen vahvistaminen ja vastuuvapauden myöntäminen tilivelvollisille
7. Vahvistetaan toimintasuunnitelma tulevalle kaudelle
8. Päätetään jäsenmaksusta 2017
9. Valitaan hallituksen jäsenet ja tilintarkastaja tulevalle kaudelle
10. Käsitellään muut esille tulevat asiat
11. Kokouksen päättäminen

Tervetuloa!

-----------------------------------------------------------------------

Lokkisaariyhdistyksen vuosijäsenmaksu 2016 on 10 euroa. Nuorisojäsenen vuosimaksu (alle 18-vuotiaat) on puolet tästä eli 5 euroa.

Jäsenenä tuet tavoitteitamme, jotka lisäävät lähialueesi linnuston rikkautta ja parantavat retkeilymahdollisuuksiasi. Olet myös tervetullut mukaan käytännön toimintaamme, niin kunnostus- ja hoitotalkoisiin, kuin erilaisiin henkisiä resursseja vaativiin tehtäviin. Yhdistyksen tili on: FI60 5494 0920 1155 83. Maksaessasi jäsenmaksun, liitä mukaan yhteystietosi.

Kiitos kun haluat olla mukana – yhteistyön tulokset näkyvät luonnossa!

-----------------------------------------------------------------------

Lokkisaari ry:lle vuoden 2011 Ekoteko -palkinto

--------------------------------------------------------------------------

Lokkisaari ry. nyt myös Facebookissa! Käy "tykkäämässä" niin saat nopeat tilannepäivitykset Facebookiin: Lokkisaari facebookissa

ruskis1ruskis2
Petolinturengastaja Keijo Ruuskanen rengasti 30.6 Ahtialanjärven molemmista ruskosuohaukan pesistä neljä pirtsakkaa poikasta.

Ruostepääsky Ahtialanjärvellä 18.5.2011

Harvinainen ruostepääsky veti bongareita Lempäälään